Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Hrglas-info.be Onafhankelijk advies over hoogrendementsglas!
Hrglas-info.be

Onderhoud

Glas moet onderhouden worden. Veel mensen denken er niet goed over na, maar als dat niet goed gebeurd, zal het veel korter mee gaan dan in eerste instantie mogelijk zou zijn.

Zo komt lekkend dubbelglas veel voor en worden rottende kozijnen vaak gezien als een groot probleem als het gaat om achterstallig onderhoud.

Het onderhouden van verf en kit

Het is van belang dat het verf en de kit in en rondom het kozijn in goede staat blijven. Schilderwerk is eigenlijk een beschermlaag van het kozijn tegen de weersinvloeden. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is binnenschilderwerk ook zeker belangrijk en niet enkel het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. Waterdamp binnenshuis wil dolgraag naar buiten en moet daar goed tegen worden beschermd om te voorkomen dat het vocht niet in het hout trekt waardoor het zou kunnen gaan rotten.

Men doet er dus verstandig aan om met enige regelmaat de kit en het schilderwerk te inspecteren en indien nodig te laten bijwerken of te vernieuwen.

 

Offertes voor beglazing ontvangen?

Kies voor een erkende glaszetter en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende glaszetters